23.07.2021

  • Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα πέντε πρόσωπα, τέσσερις άνδρες ηλικίας 36, 31, 28 και 27 χρόνων και μία γυναίκα ηλικίας 45 χρόνων, εναντίον των οποίων εκκρεμεί η υπόθεση στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

  • Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν, εντός της αποθήκης τελωνειακής αποταμίευσης, τέσσερα κιβώτια με 72 κιλά κάνναβης, που έφθασαν από τον Πειραιά στο λιμάνι Λεμεσού και τα οποία αντικαταστάθηκαν με ομοιώματα ναρκωτικών.

  • Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στις 27 Μαΐου, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της ΥΚΑΝ, που διεξήχθη μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για εισαγωγή ναρκωτικών στην Κύπρο.

  • Τα ναρκωτικά παραλήφθηκαν από τον 36χρονο και τον 31χρονο, το αυτοκίνητο των οποίων ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, ενώ ακολούθησε η σύλληψη τους.

02/10/20 12:43

Υπό κράτηση 49χρονος για τα 72 κιλά ναρκωτικών που εντοπίστηκαν τον Μάιο στη Λεμεσό

Ο ύποπτος συνελήφθη στη Γαλλία, βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που είχαν εκδώσει οι κυπριακές Αρχές και παραδόθηκε σε μέλη της ΥΚΑΝ και της ΑΔΕ Λεμεσού, που τον συνόδευσαν αεροπορικώς στην Κύπρο, όπου αφίχθη χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Υπενθυμίζεται ότι για...

rikNews ·

Υπό κράτηση 49χρονος για τα 72 κιλά ναρκωτικών που εντοπίστηκαν τον Μάιο στη Λεμεσό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook