26.02.2020

  • Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον 29χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης υποστατικού και παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού.

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.20 σήμερα τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστο πρόσωπο προσπαθούσε να διαρρήξει συγκεκριμένο υποστατικό στη Λάρνακα.

  • Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στον πίσω χώρο στάθμευσης του υποστατικού, να προσπαθεί να διαφύγει έχοντας τα φώτα του σβηστά.

  • Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, μετέβησαν στην οικία του όπου εντοπίστηκε εκτός από τον ίδιο και το αυτοκίνητο του.

12/03/19 14:40

Υπό κράτηση 29χρονος ως ύποπτος για απόπειρα διάρρηξης υποστατικού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον 29χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης υποστατικού και παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού. Σύμφωνα με την...

rikNews ·

Υπό κράτηση 29χρονος ως ύποπτος για απόπειρα διάρρηξης υποστατικού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook