04.07.2020

  • Είπε επίσης ότι ενημέρωσε το Δημοσιονομικό Συμβούλιο για μια σειρά από μεταρρυθμίσεις, οι οποίες έχουν και βρίσκονται ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας και αναμένεται η προώθησή τους αργότερα φέτος.

  • Στις δικές του δηλώσεις ο Δημήτρης Γεωργιάδης επεσήμανε πως στόχος και του Συμβουλίου αλλά και του Υπουργείου είναι να διατηρήσουμε αυτό το ευνοϊκό κλίμα που επικρατεί.

  • Δηλαδή, εξήγησε, ένας προϋπολογισμός χωρίς ελλείμματα, αλλά κατ’ ακρίβειαν με πλεονάσματα που να επιτρέπουν την ταχεία αποκλιμάκωση του δημοσίου χρέους.

  • Δεν ολοκληρώνεται ποτέ μια μεταρρυθμιστική προσπάθεια, ούτε και ποτέ μπορεί να υπάρξει χαλάρωση της δημοσιονομικής πειθαρχίας η οποία αποτελεί βασικότατο πυλώνα ή προϋπόθεση για την βιώσιμη ανάπτυξη, κατέληξε ο ΥΠΟΙΚ.

23/07/19 14:07

ΥΠΟΙΚ: Στην Κύπρο ίσως οι καλύτερες δημοσιονομικές επιδόσεις

Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοσιονομικού Συμβουλίου, το οποίο διά του Προέδρου του τόνισε πως οι μεταρρυθμίσεις και η διεύρυνση της παραγωγικής βάσης περιορίζουν τους κινδύνους σε περίπτωση επιβράδυνσης και πραγματοποίησης κινδύνων...

rikNews ·

ΥΠΟΙΚ: Στην Κύπρο ίσως οι καλύτερες δημοσιονομικές επιδόσεις

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook