27.01.2020

  • Μιλώντας στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση, ο κύριος Χριστοδουλίδης τόνισε ότι χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή, έτσι ώστε να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια λήψη συγκεκριμένων μέτρων, τα οποία να προκαλέσουν κόστος στην Άγκυρα.

  • Εξέφρασε δε την ελπίδα, ότι θα υπάρξουν πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα εντός Ιουνίου, κατά την τακτική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

  • Εξήγησε, ότι η λήψη μέτρων από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια περίοδο κατά την οποία η Τουρκία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είναι σημαντικά.

  • Έφερε ως παράδειγμα την αναβάθμιση της Τελωνειακής Ένωσης, επισημαίνοντας ότι ορισμένοι στο εσωτερικό της Τουρκίας θεωρούν μια τέτοια εξέλιξη ως σωσίβιο το οποίο θα βοηθήσει το χώρα να εξέλθει της δεινής οικονομικής θέσης.

30/05/19 09:31

ΥΠΕΞ: Θετικό βήμα η έκθεση της Κομισιόν

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρώτη Ενημέρωση", ο κύριος Χριστοδουλίδης τόνισε ότι χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή, έτσι ώστε να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια λήψη συγκεκριμένων μέτρων, τα οποία να προκαλέσουν κόστος στην Άγκυρα. Εξέφρασε δε την ελπίδα, ότι θα υπάρξουν...

rikNews ·

ΥΠΕΞ: Θετικό βήμα η έκθεση της Κομισιόν

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook