29.03.2020

  • Ο κ. Χριστοδουλίδης επισκέφτηκε το Όσλο τον περασμένο Νοέμβριο και η συνάντηση των δύο Υπουργών, την Παρασκευή στο Υπουργείο Εξωτερικών, ήταν η τρίτη κατά σειρά το τελευταίο εξάμηνο.

  • Οι εξελίξεις σε Συρία και Λιβύη, η ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, καθώς και θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενέργειας και τουρισμού τέθηκαν επίσης κατά τη συνάντηση.

  • Ευχαρίστησε τέλος την κ. Soreide για την αποδοχή της πρόσκλησης να είναι μεταξύ των κύριων ομιλητών της εκδήλωσης Γυναίκες στη διπλωματία που διοργανώνει το Υπουργείο Εξωτερικών.

  • Σύμφωνα με την Υπουργό, Νορβηγία και Κύπρος διατηρούν επίσης στενές διμερείς σχέσεις δια μέσου των χορηγιών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και της Νορβηγίας, ύψους 11,5 εκ. ευρώ κατά την τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

21/02/20 14:45

ΥΠΕΞ Νορβηγίας: Η Κύπρος εξαιρετικά σημαντικός εταίρος στην περιοχή

Η κ. Soreide, που επισκέπτεται την Κύπρο, συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Κύπριο ομόλογό της, Νίκο Χριστοδουλίδη, και συζήτησαν για τις ενέργειες της Τουρκίας στην περιοχή, ιδιαίτερα σε σχέση με τις παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας στην αποκλειστική οικονομική ζώνη...

rikNews ·

ΥΠΕΞ Νορβηγίας: Η Κύπρος εξαιρετικά σημαντικός εταίρος στην περιοχή

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook