08.08.2020

  • Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης ξεκαθάρισε ότι μόνο με τερματισμό των παρανομιών της Τουρκίας, μπορεί να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο.

  • Ενόψει του συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών - στα μέσα Ιουλίου, ο κύριος Μπορέλ, εκτός από την Κύπρο και την Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία.

  • Ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε, παράλληλα, ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τίθενται σε εφαρμογή οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Τουρκία, έτσι ώστε η Άγκυρα να αντιληφθεί πως οι Βρυξέλλες εννοούν αυτά που λέει.

  • Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση Μπορέλ περί αμφισβητούμενων περιοχών, ο Νίκος Χριστοδουλίδης διευκρινισε πως ο Ευρωπαίος αξιωματούχος αναφερόταν σε περιοχές αμφισβητούμενες από την Τουρκία.

26/06/20 10:56

ΥΠΕΞ: Μόνο με τερματισμό των παρανομιών της Τουρκίας, θα αποκλιμακωθεί η ένταση

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης ξεκαθάρισε ότι μόνο με τερματισμό των παρανομιών της Τουρκίας, μπορεί να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο. Μιλώντας στην εκπομπή του Ρικ "Πρώτη Ενημέρωση", ο κύριος Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε πολύ σημαντικό...

rikNews ·

ΥΠΕΞ: Μόνο με τερματισμό των παρανομιών της Τουρκίας, θα αποκλιμακωθεί η ένταση

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook