18.09.2020

  • Μιλώντας στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση, ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι η νέα διάσκεψη θα είναι διαδικαστικής φύσεως, προκειμένου να ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών.

  • Ανέφερε, επίσης, ότι αυτή την εβδομάδα θα αρχίσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση η διαδικασία συμπερίληψης ονομάτων - νομικών και φυσικών προσώπων, που συμμετείχαν στις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  • Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε τον καταρτισμό του σχετικού καταλόγου ως σημαντική εξέλιξη, η οποία στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σε αυτούς που θέλουν να συνεργαστούν με την Τουρκία.

  • Αναφερόμενος στην προσπάθεια της Τουρκίας για επανενεργοποίηση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπογράμμισε ότι πρόκειται για θετική εξέλιξη.

03/02/20 11:40

ΥΠΕΞ: Μετά τις ψευδοεκλογές κινητικότητα στο κυπριακό

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρώτη Ενημέρωση", ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι η νέα διάσκεψη θα είναι διαδικαστικής φύσεως, προκειμένου να ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών. Ανέφερε, επίσης, ότι αυτή την εβδομάδα θα αρχίσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση η διαδικασία συμπερίληψης...

rikNews ·

ΥΠΕΞ: Μετά τις ψευδοεκλογές κινητικότητα στο κυπριακό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook