02.07.2020

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι αύριο θα λειτουργήσει διαδικτυακή πλατφόρμα και προέτρεψε τους Κύπριους φοιτητές στο εξωτερικό και γενικότερα όλους τους Κύπριους πολίτες που είναι εκτός Κύπρου, να καταγράψουν πού βρίσκονται.

  • Εκτός από τους φοιτητές, περίπου 150 Κύπριοι πολίτες βρίσκονται σε διάφορες χώρες, εικοσιένας εκ των οποίων στην Ταϊλάνδη.

  • Ο Νίκος Χριστοδουλίδης τόνισε ότι το ζήτημα του επαναπατρισμού των Κυπρίων που βρίσκονται στο εξωτερικό απασχολεί διαρκώς την κυβέρνηση, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται είναι σε συνάρτηση με όσα συμβαίνουν στην Κύπρο.

  • Αποκάλυψε μάλιστα ότι το συνολικό κόστος αυτής της προσπάθειας ανέλαβε να το καλύψει συμπατριώτης μας που ζει στην Κύπρο.

30/03/20 08:54

ΥΠΕΞ: Καταβάλλεται προσπάθεια να εξυπηρετηθούν οι Κύπριοι που βρίσκονται στο εξωτερικό

Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι αύριο θα λειτουργήσει διαδικτυακή πλατφόρμα και προέτρεψε τους Κύπριους φοιτητές στο εξωτερικό και γενικότερα όλους τους Κύπριους πολίτες που είναι εκτός Κύπρου, να καταγράψουν πού βρίσκονται. Αυτό είπε, είναι αναγκαίο...

rikNews ·

ΥΠΕΞ: Καταβάλλεται προσπάθεια να εξυπηρετηθούν οι Κύπριοι που βρίσκονται στο εξωτερικό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook