25.01.2021

  • Υπάρχει ένας γενικός σχεδιασμός για επαναπατρισμό του συνόλου των συμπατριωτών μας που επιθυμούν, ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης σε εισαγωγική του παρέμβαση.

  • Αναφερόμενος στις 4 νέες κατηγορίες ατόμων που θα δύνανται να επαναπατριστούν στην Κύπρο διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στα αιτήματα αυτής της νέας κατηγορίας.

  • Ευχή και προσδοκία μας είναι να υπάρχουν τέτοιες θετικές εξελίξεις που να μην χρειαστεί η εφαρμογή του σχεδιασμού που υπάρχει, είπε ο Υπουργός Εξωτερικών.

  • Επισήμανε ότι οι ανακοινώσεις, όπως πράξαμε και μέχρι σήμερα, θα γίνονται στη βάση των δεδομένων και της επικρατούσας κατάστασης πραγμάτων και φυσικά τις συστάσεις των ειδικών.

09/04/20 00:30

ΥΠΕΞ: Έτοιμοι να αρχίσει ο επαναπατρισμός στη βάση των αποφάσεων

«Υπάρχει ένας γενικός σχεδιασμός για επαναπατρισμό του συνόλου των συμπατριωτών μας που επιθυμούν», ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης σε εισαγωγική του παρέμβαση. Επισήμανε ότι «οι ανακοινώσεις, όπως πράξαμε και μέχρι σήμερα, θα γίνονται στη βάση των δεδομένων και της επικρατούσας...

rikNews ·

ΥΠΕΞ: Έτοιμοι να αρχίσει ο επαναπατρισμός στη βάση των αποφάσεων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook