07.07.2020

  • Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης οι Υπουργοί Άμυνας αντάλλαξαν απόψεις αναφορικά με τη συμβολή των ενόπλων δυνάμεων στην εφαρμογή των μέτρων που εφαρμόζονται σε κάθε χώρα.

  • Ειδικότερα ο κ. Αγγελίδης αναφέρθηκε σε όλους τους τρόπους με τους οποίους η Εθνική Φρουρά συνεισφέρει στην τήρηση των διαταγμάτων, τόσο με υλικοτεχνική υποστήριξη όσο και με έμψυχο δυναμικό.

  • Οι Υπουργοί Άμυνας της ΕΕ εξέτασαν τις συνέπειες που προκαλεί η πανδημία στις αποστολές και τις επιχειρήσεις της ΕΕ που διεξάγονται σε τρίτες χώρες, στο πλαίσιο της Κοινής Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας.

  • Ο κ. Αγγελίδης εξέφρασε την άποψη πως ένας τέτοιος μηχανισμός θα μπορούσε να αναπτυχθεί και να διαρκέσει όσο επηρεάζει η πανδημία του κορωνοϊού και να αποτελεί πρότυπο και βέλτιστη πρακτική για άλλες περιόδους κρίσεων.

06/04/20 20:21

ΥπΑΜ: Ζητά δημιουργία αποθεματικού στρατιωτικού και ιατρικού εξοπλισμού

Τη δημιουργία ενός καινοτόμου και έκτακτου αποθεματικού μηχανισμού μέσα από τον οποίο τα Υπουργεία Άμυνας των κρατών μελών θα μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις τωρινές δυσχέρειες που παρατηρούνται στην προμήθεια στρατιωτικού και ιατρικού εξοπλισμού υπέβαλε ο Υπουργός...

rikNews ·

ΥπΑΜ: Ζητά δημιουργία αποθεματικού στρατιωτικού και ιατρικού εξοπλισμού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook