09.08.2020

  • Είναι κάτι που ήρθε για να μείνει είπε και σημείωσε πως το ΚΕΝ Λάρνακας είναι πλήρως εξοπλισμένο, οι διαδικασίες τρέχουν και είναι ομαλές.

  • Ερωτηθείς για την εκπαίδευση και την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων ο κ. Πετρίδης είπε πως φέτος λόγω και των μέτρων που τηρούνται για τον κορωνοϊό, η ορκωμοσία θα γίνει μακριά από τους συγγενείς.

  • Ερωτηθείς κατά πόσον γίνονται δειγματοληψίες στους εθνοφρουρούς, ο Χαράλαμπος Πετρίδης απάντησε ότι ήδη γίνονται δειγματοληψίες, είναι μέσα στα χίλια δειγματοληπτικά τεστ που έχουμε ήδη ανακοινώσει.

  • Ανέφερε ακόμα ότι θα είμαστε δίπλα στους εθνοφρουρούς είναι το μέλλον του τόπου, το μέλλον της πατρίδας και ελπίζουμε ότι θα αποκομίσουν αρκετές εμπειρίες και όπλα που θα τους χρησιμεύσουν και στην μετέπειτα πορεία τους.

16/07/20 12:28

ΥΠΑΜ: Οι νεοσύλλεκτοι είναι το μέλλον του τόπου και της πατρίδας

Οι νεοσύλλεκτοι εθνοφρουροί είναι το μέλλον του τόπου και της πατρίδας δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, ύστερα από επίσκεψη του στο στρατόπεδο "Λοχία Λάζαρου Γεωργίου" ΚΕΝ Λάρνακας, όπου παρακολούθησε και ενημερώθηκε για την διαδικασία κατάταξης των νεοσυλλέκτων...

rikNews ·

ΥΠΑΜ: Οι νεοσύλλεκτοι είναι το μέλλον του τόπου και της πατρίδας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook