26.04.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό το πρωί , όπου επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Επισκοπής, ο Κώστας Χαμπιαούρης, επεσήμανε για μια ακόμη φορά, ότι στόχος της κυβέρνησης παραμένει ο διάλογος.

  • Ερωτηθείς για το πότε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της διυπουργικής επιτροπής με το Γενικό Εισαγγελέα, ο Κώστας Χαμπιαούρης είπε ότι ακόμη δεν έχει καθοριστεί.

  • Όπως ανέφερε, η Κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη χαθεί ο διδακτικός χρόνος των παιδιών, θα μελετήσουμε όλα αυτά τα ενδεχόμενα.

  • Αυτά είναι η ουσία και όχι όλα τα άλλα στα οποία χανόμαστε.

14/09/18 12:07

Υπ. Παιδείας: Δεν αποτελούν αυτοσκοπό τα αντίμετρα

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό το πρωί , όπου επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Επισκοπής, ο Κώστας Χαμπιαούρης, επεσήμανε για μια ακόμη φορά, ότι στόχος της κυβέρνησης παραμένει ο διάλογος. «Τα αντίμετρα όπως τα λέτε δεν αποτελούν αυτοσκοπό για την κυβέρνηση εμείς προτάσσουμε...

rikNews ·

Υπ. Παιδείας: Δεν αποτελούν αυτοσκοπό τα αντίμετρα

rikNews

Χαμπιαούρης: Δεν αποτελούν αυτοσκοπό τα αντίμετρα για την Κυβέρνηση

ΚΥΠΕ -Δεν αποτελούν αυτοσκοπό τα αντίμετρα για την κυβέρνηση η οποία προτάσσει το διάλογο και δηλώνει ότι αν γίνει αποδεκτή η συμφωνία της 6ης Σεπτεμβρίου, μπαίνουμε αμέσως στα μεγάλα προβλήματα της Παιδείας, τονίζει ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης. Σε δηλώσεις...

ΠαιδείαNews ·

Χαμπιαούρης: Δεν αποτελούν αυτοσκοπό τα αντίμετρα για την Κυβέρνηση

Φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook