01.10.2020

  • Διαμήνυσε ακόμη πως η Κύπρος δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραμείνει η μόνη μοιρασμένη χώρα στην Ευρώπη και η Ευρώπη να ανέχεται στο κατώφλι της την παρουσία στρατού κατοχής σε μια χώρα μέλος της.

  • Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων, Πέτρος Καρεκλάς και ο Προεδρεύων της Επιτροπής Κατεχόμενων Κοινοτήτων Λευτέρης Αντωνίου.

  • Εξάλλου, σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία μετέδωσε το ΓΤΠ, σε χαιρετισμό της η Διευθύντρια του Σόφη Μιχαηλίδου έκανε λόγο για μια ουσιαστική πρωτοβουλία.

  • Διότι, όπως είπε απευθυνόμενη προς τον Υπουργό Παιδείας, μας δώσατε την ευκαιρία να ενώσουμε όλοι τις φωνές μας και να διακηρύξουμε ότι η πατρίδα μας είναι μία και αδιαίρετη.

15/11/19 22:23

Υπ. Παιδείας: Χρέος η συντήρηση μνήμης για απελευθέρωση

Ο κ. Χαμπιαούρης ήταν ο κύριος ομιλητής αντικατοχικής εκδήλωσης καταδίκης της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους, που συνδιοργάνωσαν στη Λεμεσό, το Υπουργείο του, ο Δήμος Λεμεσού, η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, η επιτροπή Κατεχόμενων Κοινοτήτων και το Γραφείο Τύπου και...

rikNews ·

Υπ. Παιδείας: Χρέος η συντήρηση μνήμης για απελευθέρωση

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook