25.01.2021

  • Όπως ανέφερε στο τρίτο η διευθύντρια του γραφείου του υπουργού Υγείας, Αναστασία Ανθούση, υπολογίζεται ότι ποσοστό δεκαέξι τοις εκατόν των κρουσμάτων είναι ασυμπτωματικοί και πιθανόν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να μεταδίδουν τον ιό.

  • Όπως εξήγησε, η επιλογή του νοσοκομείου Αμμοχώστου ως νοσοκομείου αναφοράς ήταν η πιο εφικτή λύση επειδή είχε τη χαμηλότερη πληρότητα από τα άλλα νοσοκομεία.

  • Διακόσια ενενήντα άτομα, ανέφερε η κυρία Ανθούση που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό και είναι ασυμπτωματικοί ή παρουσιάζουν ελαφριά συμπτώματα παραμένουν στο σπίτι σε αυτοπεριορισμό.

  • Είπε επίσης ότι δεν μπορούσε να γίνει επιλογή ενός μόνο νοσοκομείου για να μην διασπαρεί ο ιός, επειδή θα προέκυπτε σοβαρό πρόβλημα με τη νοσηλεία των υπόλοιπων περιστατικών.

07/04/20 17:45

Υπ.Υγείας:Σύσταση προς τους πολίτες να φοράνε μάσκες

Όπως ανέφερε στο τρίτο η διευθύντρια του γραφείου του υπουργού Υγείας, Αναστασία Ανθούση, υπολογίζεται ότι ποσοστό δεκαέξι τοις εκατόν των κρουσμάτων είναι ασυμπτωματικοί και πιθανόν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να μεταδίδουν τον ιό. Ανέφερε επίσης ότι δεν πρέπει να υπάρξει...

rikNews ·

Υπ.Υγείας:Σύσταση προς τους πολίτες να φοράνε μάσκες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook