01.04.2020

  • Και επειδή όπως φαίνεται το ΑΚΕΛ έχει κοντή μνήμη, πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας, θα επαναλάβω για πολλοστή φορά τα ακόλουθα σημαντικά που επιμελώς αποφεύγει να αναφέρει το ΑΚΕΛ στις διάφορες τοποθετήσεις των μελών του.

  • 4. Στο Προϋπολογισμό του 2020, περιλαμβάνονται άλλες 119 νέες θέσεις Λογιστικών, Διοικητικών και Γραμματειακών Λειτουργών, για υποβοήθηση και στήριξη του έργου των επαγγελματιών υγείας.

  • Προχωρήσαμε από το 2016 μέχρι σήμερα σε αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και την προώθηση αναπτυξιακών έργων σε όλα τα νοσηλευτήρια και τα Κέντρα Υγείας.

  • Το 2019, ο Προϋπολογισμός του ΟΚΥπΥ περιελάμβανε 300 νέες θέσεις ιατρικού, νοσηλευτικού και γραμματειακού/διοικητικού προσωπικού για κάλυψη αναγκών σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία και ενίσχυσή τους.

12/12/19 00:19

Υπ. Υγείας: Όλοι ν' αρθούν στο ύψος των περιστάσεων

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Ιωάννου αναφέρει ότι επέλεξε πολύ συνειδητά μέχρι σήμερα να μην μπει σε πολιτική αντιπαράθεση με οποιοδήποτε κόμμα, «διότι θεωρώ ότι το χώρος της Υγείας δεν θα έπρεπε να γίνεται πεδίο αντιπαραθέσεων για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων». Έκανε...

rikNews ·

Υπ. Υγείας: Όλοι ν' αρθούν στο ύψος των περιστάσεων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook