26.01.2022

  • Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, η κυρία Παναγιωτοπούλου ανέφερε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ακολούθησε τη σύσταση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, για χορήγηση του εμβολίου της Άστρα-Ζένεκα χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς.

  • Από πλευράς του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ασθενών Μάριος Κουλούμας, τόνισε ότι είναι δικαίωμα του εμβολιασθέντος να γνωρίζει εκ των προτέρων ποιο εμβόλιο θα του χορηγηθεί.

  • Στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρόσθεσε, έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής πέραν των έντεκα εκατομμυρίων, στη πλειονότητα τους ηλικιωμένοι, χωρίς σοβαρές παρενέργειες.

  • Ωστόσο εξέφρασε πλήρη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να εμβολιασθούν για το καλό της δημόσιας υγείας.

10/02/21 11:41

Υπ. Υγείας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας του εμβολίου της Άστρα-Ζένεκα για τα άτομα άνω των 65 ετών

Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας του εμβολίου της Άστρα-Ζένεκα για τα άτομα άνω των εξήντα-πέντε ετών, τόνισε η αναπληρώτρια Διευθύντρια Φαρμακευτικών Υπηρεσιών Έλενα Παναγιωτοπούλου. Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, η κυρία Παναγιωτοπούλου ανέφερε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ακολούθησε...

rikNews ·

Υπ. Υγείας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας του εμβολίου της Άστρα-Ζένεκα για τα άτομα άνω των 65 ετών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook