04.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο κ. Κωνσταντίνου προέβη στη δήλωση στο περιθώριο επίσκεψη του στο περίπτερο του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία, στο οποίο γινόταν ενημέρωση των πολιτών για το ΓεΣΥ.

  • Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαβουλεύσεις με τους Κύπριους φαρμακοβιομήχανους και τους εισαγωγείς φαρμάκων, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, λέγοντας πως αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

  • Σημείωσε δε πως το μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη σημερινή ημέρα, ‘Καθολική Κάλυψη στην Υγεία’, δεν θα μπορούσε να ήταν πιο επίκαιρο για την Κύπρο.

  • Ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί ως προς τι θα δικαιούται, ποια δικαιώματα και υποχρεώσεις θα έχει στο πλαίσιο του ΓεΣΥ, το οποίο εφαρμόζεται την 1ηΙουνίου 2019, ανέφερε ο κ. Ιωάννου.

07/04/19 20:41

Υπ. Υγείας: Αναμένονται ανακοινώσεις για τα φάρμακα

Ο κ. Κωνσταντίνου προέβη στη δήλωση στο περιθώριο επίσκεψη του στο περίπτερο του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία, στο οποίο γινόταν ενημέρωση των πολιτών για το ΓεΣΥ. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας...

rikNews ·

Υπ. Υγείας: Αναμένονται ανακοινώσεις για τα φάρμακα

rikNews

Κ Ιωάννου: Οι διαβουλεύσεις με τους εμπλεκόμενους στο ΓεΣΥ προχωρούν κανονικά

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαβουλεύσεις με τους Κύπριους φαρμακοβιομήχανους και τους εισαγωγείς φαρμάκων, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, λέγοντας πως αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Μιλώντας στο περιθώριο επίσκεψής...

υγείαnews ·

Κ Ιωάννου: Οι διαβουλεύσεις με τους εμπλεκόμενους στο ΓεΣΥ προχωρούν κανονικά

υγείαnews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook