31.05.2020

  • Απαίτηση της Κύπριακής Δημοκρατίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, είπε, είναι η μετεγκατάσταση πέντε χιλιάδων μεταναστών σε άλλες χώρες μέλη και η αντιμετώπιση γενικά των μεταναστευτικών ροών από την Ευρωπαϊκή Ενωση στο πλαίσιο της κοινοτικής αλληλεγγύης.

  • Είπε ότι οι παράτυποι μετανάστες ανέρχονται το 3,5% του πληθυσμού, ενώ υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη που η απορρόφηση μεταναστών δεν ξεπερνά το 0,1%.

  • Εκανε λόγο για κυκλώματα που διακινούν παράτυπους μετανάστες και δρουν στο τουρκικό έδαφος, τα οποία παρά τις δεσμεύσεις της Αγκυρας προς την Ευρωπαϊκή Ενωση δεν αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά.

  • Στον προϋπολογισμό του 2020 περιλαμβάνονται έργα που αφορούν την αναβάθμιση του χώρου προσωρινής φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά, και του κέντρου φιλοξένας στην Κοφίνου και την επέκταση του συστήματος παράκτιας παρατήρησης.

31/10/19 13:54

Υπ. Εσωτερικών: Μεγαλύτερη πρόκληση το μεταναστευτικό

Είπε ότι  οι παράτυποι μετανάστες ανέρχονται το 3,5% του πληθυσμού, ενώ υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη που η απορρόφηση μεταναστών δεν ξεπερνά το 0,1%. Απαίτηση της Κύπριακής Δημοκρατίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, είπε, είναι η μετεγκατάσταση πέντε χιλιάδων μεταναστών σε άλλες...

rikNews ·

Υπ. Εσωτερικών: Μεγαλύτερη πρόκληση το μεταναστευτικό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook