29.05.2022

  • Το Υπουργείο Εργασίας, ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται και τον Δεκέμβριο τα Ειδικά Σχέδια που είχαν εφαρμοστεί τον Νοέμβριο μέσω των οποίων μπορεί να λάβει την αναγκαία στήριξη για τους εργαζομένους της η κάθε επηρεαζόμενη επιχείρηση.

  • Οι αιτήσεις για τα Ειδικά Σχέδια Στήριξης για την περίοδο από πρώτη ως τριακοστή-πρώτη Δεκεμβρίου θα αναρτηθούν στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μεταγενέστερα.

  • Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για οποιονδήποτε εργοδότη είναι να μην έχει προβεί και να μην προβεί σε οποιεσδήποτε απολύσεις για οικονομικούς ή άλλους παρόμοιους λόγους.

  • Για συμμετοχή εργοδοτών οι οποίοι δεν τελούν υπό πλήρη αναστολή εργασιών, χρειάζεται να αποδειχθεί ότι υπάρχει πραγματική μείωση του κύκλου εργασιών τους σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, η οποία να υπερβαίνει το 40%.

10/12/20 07:30

Υπ. Εργασίας: Συνεχίζονται και τον Δεκέμβριο τα Ειδικά Σχέδια

Το Υπουργείο Εργασίας, ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται και τον Δεκέμβριο τα Ειδικά Σχέδια που είχαν εφαρμοστεί τον Νοέμβριο μέσω των οποίων μπορεί να λάβει την αναγκαία στήριξη για τους εργαζομένους της η κάθε επηρεαζόμενη επιχείρηση. Οι αιτήσεις για τα Ειδικά Σχέδια Στήριξης...

rikNews ·

Υπ. Εργασίας: Συνεχίζονται και τον Δεκέμβριο τα Ειδικά Σχέδια

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook