01.10.2020

  • Ερωτηθείς για την πορεία των ερευνών σε σχέση με το κατασκοπευτικό βαν, ο Υπουργός υπενθύμισε πως οι έρευνες διεξάγονται από την Αστυνομία, με τη συνδρομή ανεξάρτητου ανακριτή, ο οποίος διορίστηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα.

  • Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αρχηγού Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

  • Σε σχέση με το τί έχει προκύψει, μέχρι στιγμής, από τη διερεύνηση, ο Αρχηγός Αστυνομίας σημείωσε ότι δεν πρόκειται να πει οτιδήποτε δημοσίως, υποδεικνύοντας ότι για να διερευνούμε μιαν υπόθεση σημαίνει ότι κάτι υπάρχει.

  • Κληθείς να πει αν αναφέρεται σε διαδικασίες έρευνας, απάντησε και έρευνας και όσον αφορά τη λήψη καταθέσεων και την ανάλυση των δεδομένων που βγαίνουν στην επιφάνεια από τα διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα.

13/12/19 19:28

Υπ. Δικαιοσύνης: Κανένας δημόσιος διάλογος για το κατασκοπευτικό βαν

Ερωτηθείς για την πορεία των ερευνών σε σχέση με το κατασκοπευτικό βαν, ο Υπουργός υπενθύμισε πως οι έρευνες διεξάγονται  από την Αστυνομία, με τη συνδρομή ανεξάρτητου ανακριτή, ο οποίος διορίστηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα. "Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας ακόμη θεσμός,...

rikNews ·

Υπ. Δικαιοσύνης: Κανένας δημόσιος διάλογος για το κατασκοπευτικό βαν

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook