25.01.2021

  • Ο οργανισμός αστυνομικής συνεργασίας με έδρα την Λυών απέστειλε σήμα πορτοκαλί συναγερμού προειδοποιώντας για πιθανή εγκληματική δραστηριότητα συνδεόμενη με την παραποίηση, κλοπή ή παράνομη προώθηση εμβολίων κατά της Covid-19 και της γρίπης.

  • Η πανδημία έχει ήδη δώσει την ευκαιρία για επιθετική και καιροσκοπική εγκληματική δραστηριότητα άνευ προηγουμένου, υπενθυμίζει η Interpol, αναφέροντας ότι έχει ήδη διαπιστώσει δραστηριότητες προώθησης, πώλησης και χορήγησης πλαστών εμβολίων κατά του κορονοϊού.

  • Η ομάδα της Interpol για την εγκληματικότητα στο Διαδίκτυο εντόπισε πρόσφατα 3.000 sites που συνδέονται με φαρμακεία ύποπτα για την πώληση πλαστών και παράνομων φαρμάκων και ιατρικού υλικού.

  • Για να μην πέσουμε κανείς στην παγίδα της online αισχροκέρδειας, είναι σημαντικό να παραμείνουμε σε επιφυλακή και καχύποπτοι απέναντι σε προσφορές που τις περισσότερες φορές είναι υπερβολικά καλές για να είναι αληθινές, συμβουλεύει η Interpol.

02/12/20 20:17

Interpol: Τα εμβόλια ίσως γίνουν στόχος των δικτύων του οργανωμένου εγκλήματος

Ο οργανισμός αστυνομικής συνεργασίας με έδρα την Λυών απέστειλε σήμα «πορτοκαλί συναγερμού» προειδοποιώντας για «πιθανή εγκληματική δραστηριότητα συνδεόμενη με την παραποίηση, κλοπή ή παράνομη προώθηση εμβολίων κατά της Covid-19 και της γρίπης». «Η πανδημία έχει ήδη δώσει...

rikNews ·

Interpol: Τα εμβόλια ίσως γίνουν στόχος των δικτύων του οργανωμένου εγκλήματος

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook