21.11.2019

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, η πρώτη επιστημονική ημερίδα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με θέμα Ο Κυπριακός Τουρισμός στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον που έλαβε μέρος την Πέμπτη 29 Μαρτίου στο ΕΒΕ Λεμεσού.

  • Ο κ. Λεπτός παρουσίασε επίσης και τα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα MBA Τουρισμού καθώς και το εξ’αποστάσεως MBA Τουρισμού που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις στηρίζοντας ουσιαστικά τον τουριστικό τομέα.

  • Ο πρώτος κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων κ Χάρης Λοϊζίδης ο οποίος ανέπτυξε τις προκλήσεις στον Τουρισμό από το 2013 και μετά.

  • Με τα συμπεράσματα έκλεισε την επιτυχημένη εκδήλωση ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητής Παντελής Σκλιάς, τονίζοντας τον στρατηγικό ρόλο που θα διαδραματίσει ο τομέας του τουρισμού για το Πανεπιστήμιο.

03/04/19 14:20

Ημερίδα Πανεπ. Νεάπολις «Ο Κυπριακός Τουρισμός στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον» στο ΕΒΕ Λεμεσού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, η πρώτη επιστημονική ημερίδα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με θέμα «Ο Κυπριακός Τουρισμός στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον» που έλαβε μέρος την Πέμπτη 29 Μαρτίου στο ΕΒΕ Λεμεσού. Συνδιοργανωτές της ημερίδα ήταν  ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων...

ΠαιδείαNews ·

Ημερίδα Πανεπ. Νεάπολις «Ο Κυπριακός Τουρισμός στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον» στο ΕΒΕ Λεμεσού

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook