19.10.2018

  • Πραγματοποιήθηκε, με εξαιρετική επιτυχία, η ημερίδαΦιλαναγνωσία: Ανοίγοντας ένα Παράθυρο στον Κόσμο, στις 31 Οκτωβρίου 2017, από τις 8:00 μέχρι τις 16:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

  • Η Ημερίδα διοργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επιτροπή Προώθησης της Φιλαναγνωσίας στο Σχολείο και την Κοινωνία) και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

  • Χαιρετισμό στην Ημερίδα απηύθυνε η Διευθύντρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου-Ευριπίδου, η οποία κήρυξε και την έναρξη των εργασιών της.

  • Η Καθηγήτρια Teresa Cremin, του Open University του Ηνωμένου Βασιλείου, στην εισήγησή της με θέμαTeachersasReaders:Buildingcommunitiesofengagedreaders ανέπτυξε το θέμα της ανάγνωσης για ευχαρίστηση και τόνισε τη σημασία να αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα των σχολείων μας.

14/11/17 16:49

Ημερίδα «Φιλαναγνωσία»: Ανοίγοντας ένα παράθυρο στον κόσμο»

Πραγματοποιήθηκε, με εξαιρετική επιτυχία, η ημερίδα«Φιλαναγνωσία: Ανοίγοντας ένα Παράθυρο στον Κόσμο», στις 31 Οκτωβρίου 2017, από τις 8:00 μέχρι τις 16:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία. Η Ημερίδα διοργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Δημοτικής, Μέσης Γενικής...

ΠαιδείαNews ·

Ημερίδα «Φιλαναγνωσία»: Ανοίγοντας ένα παράθυρο στον κόσμο»

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook