27.05.2022

  • Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 9:00 π.μ. και 2:00 μ.μ.στους χώρους τουΠολιτιστικού Κέντρουτου πανεπιστημίου και τουMicrosoftInnovationCenter.

  • Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποδίδει μεγάλη σημασία στην προώθηση δραστηριοτήτων (Outreach activities) που αποσκοπούν στη σύνδεση της διδασκαλίας και της έρευνας.

  • Η τελετή έναρξης θα περιλαμβάνει ομιλία του Καθηγητή Φίλιππου Πατσαλή, διακεκριμένου επιστήμονα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής και γενικού διευθυντή της πρωτοποριακής εταιρείας NIPD Genetics.

  • Τέτοιου είδους δραστηριότητες μπορούν να επηρεάσουν καθοριστικά την καλλιέργεια της ερευνητικής κουλτούρας στον μαθητικό και φοιτητικό κόσμο και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της έρευνας και της καινοτομίας στην Κύπρο.

09/04/19 13:48

«Ημέρα Έρευνας 2019» στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω την ευαισθητοποίηση των φοιτητών του, των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του τόπου αλλά και του ευρύτερου κοινού σχετικά με την έρευνα και την καινοτομία, διοργανώνει στις 10 Απριλίου την «Ημέρα...

ΠαιδείαNews ·

«Ημέρα Έρευνας 2019» στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook