27.09.2020

  • Αργά το απόγευμα εντοπίστηκε νεκρή σε βάθος είκοσι μέτρων σε δύσβατη χαράδρα στην περιοχή Κεραμέ, περίπου δύο χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.

  • Εντοπίστηκε πριν από λίγο από επίγειες δυνάμεις ερευνών, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, η σορός της 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου.

  • — Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) 7 Αυγούστου 2019 Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται δηλώσεις διασώστη, μετέδωσαν ότι η άτυχη γυναίκα φέρεται να καταπλακώθηκε από βράχο, την ώρα που έκανε αναρρίχηση.

  • Εκφράζοντας συγκλονισμό, ο κύριος Σαββίδης αναφέρει ότι έχει ενημερωθεί επίσημα από τον Έλληνα Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι το πτώμα που ανευρέθη το απόγευμα σε χαράδρα στην Ικαρία, αναγνωρίστηκε ότι ανήκει στη Νάταλι.

08/08/19 02:37

Ικαρία: Nεκρή βρέθηκε η 34χρονη αστροφυσικός

Αργά το απόγευμα εντοπίστηκε νεκρή σε βάθος είκοσι μέτρων σε δύσβατη χαράδρα στην περιοχή Κεραμέ, περίπου δύο χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της. ,Η ελληνική Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το πτώμα ανήκει στη Νάταλι. Εντοπίστηκε πριν...

rikNews ·

Ικαρία: Nεκρή βρέθηκε η 34χρονη αστροφυσικός

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook