04.08.2020

  • Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επανέλαβε την αποφασιστικότητα και τη βούλησή του για να επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα στην τριμερή συνάντηση της 25ης Νοεμβρίου.

  • Θα παρευρεθούμε στην συνάντηση με θετικό πνεύμα και θετικές ιδέες σε σχέση με τους όρους αναφοράς, με στόχο να οδηγηθούμε σε μία πενταμερή σύνοδο και στη συνέχεια σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις, ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

  • Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διεμήνυσε πως για να καταστεί εφικτή η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, χρειάζεται η βούληση και της τουρκικής πλευράς.

  • Λυπούμαι να πω ότι ο κύριος Ταλάτ παρέλειψε να δηλώσει ότι αυτό το οποίο είχα πει, είναι ότι η στάση της Τουρκίας δεν προοιωνίζει μία ελπιδοφόρα πορεία, ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

13/11/19 13:38

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπευθυνότητα κομμάτων

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επανέλαβε την αποφασιστικότητα και τη βούλησή του για να επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα στην τριμερή συνάντηση της 25ης Νοεμβρίου. "Θα παρευρεθούμε στην συνάντηση με θετικό πνεύμα και θετικές ιδέες σε σχέση με τους...

rikNews ·

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπευθυνότητα κομμάτων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook