19.06.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης με ανακοίνωσή της εκφράζει την ικανοποίησή της για την πορεία της υλοποίησης των μέτρων για την Ασφάλεια στα σχολεία.

  • Το θέμα απασχόλησε την Ολομέλεια του Δ.Σ σε χθεσινή συνεδρία.

  • Σύμφωνα επίσης με πληροφόρηση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αριθμός σχολικών εφορειών έχει ήδη προχωρήσει σε υλοποίηση των εργασιών με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης τους 3-5 μήνες.

  • Συγκεκριμένα, το Δ.Σ απασχόλησαν η κάρτα εισόδου/εξόδου, η τοποθέτηση θυροτηλεφώνων, η βελτίωση/επέκταση των περιφράξεων και η τοποθέτηση φρουρών ασφαλείας.

11/01/19 16:23

Iκανοποίηση γονέων για μέτρα ασφάλειας στα σχολεία

Σύμφωνα με ενημέρωση προς τον Σύνδεσμο, τα κονδύλια αναφορικά με τις περιφράξεις, την τοποθέτηση θυροτηλεφώνων και φρουρών ασφαλείας έχουν ήδη αποδεσμευτεί από το Υπουργείο Παιδείας και έχουν αποσταλεί στις σχολικές εφορείες μέσω της Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών...

rikNews ·

Iκανοποίηση γονέων για μέτρα ασφάλειας στα σχολεία

rikNews

Ικανοποίηση Γονέων Δημοτικής για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για την ασφάλεια στα σχολεία

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης με ανακοίνωσή της «εκφράζει την ικανοποίησή της για την πορεία της υλοποίησης των μέτρων για την Ασφάλεια στα σχολεία. Το θέμα απασχόλησε την Ολομέλεια του Δ.Σ σε χθεσινή συνεδρία. Συγκεκριμένα,...

ΠαιδείαNews ·

Ικανοποίηση Γονέων Δημοτικής για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για την ασφάλεια στα σχολεία

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook