19.09.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο κύριος Ένγκελ έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον οποίο συζήτησαν και το θέμα του νομοσχεδίου που έχει κατατεθεί στην αμερικανική Βουλή για άρση του εμπάργκο όπλων προς την Κύπρο.

  • Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου δήλωσε ότι στη συνάντηση συζητήθηκε ιδιαίτερα η εν εξελίξει διπλωματική δραστηριότητα, Αθηνών - Λευκωσίας, με όλες τις γειτονικές χώρες.

  • Ο κύριος Προδρόμου είπε, ακόμη, ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κύριος Ένγκελ ανασκόπησαν και τις διαρκώς βελτιούμενες σχέσεις Κυπριακής Δημοκρατίας και Ηνωμένων Πολιτειών.

27/05/19 13:05

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ από την στάση Ένγκελ

Ο κύριος Ένγκελ έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον οποίο συζήτησαν και το θέμα του νομοσχεδίου που έχει κατατεθεί στην αμερικανική Βουλή για άρση του εμπάργκο όπλων προς την Κύπρο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου δήλωσε ότι στη συνάντηση...

rikNews ·

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ από την στάση Ένγκελ

rikNews

Επαφές Ένγκελ στην Κύπρο για ενεργειακά - κυπριακό

Ο κύριος Ένγκελ έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο. Το Κυπριακό, τα ενεργειακά, οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη αλλά και το θέμα της άρσης του εμπάργκο όπλων των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κύπρο...

rikNews ·

Επαφές Ένγκελ στην Κύπρο για ενεργειακά - κυπριακό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook