18.08.2019

  • Όταν τα ζυμαρικά είναι σχεδόν έτοιμα βάζουμεένα τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τις αντζούγιες.

  • Προσθέτουμε τη λαχανίδα ήσπανάκι και ψήνουμεγια 1 λεπτό περίπου, έπειτα ρίχνουμετα ζυμαρικά και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμεκαλά.

16/07/19 16:50

Υγιεινή μακαρονάδα με σπανάκι

Ψήνουμε τα ζυμαρικά όπως αναγράφει η συσκευασία. Όταν τα ζυμαρικά είναι σχεδόν έτοιμα βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τις αντζούγιες. Ανακατεύουμε συνεχώς να μην καούν τα σκόρδα. Προσθέτουμε τη λαχανίδα ή σπανάκι και ψήνουμε για 1 λεπτό περίπου,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook