20.05.2022

  • Οι κυβερνοεπιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο σε όλο τον κόσμο, η Κύπρος ωστόσο δεν έχει υποστεί μέχρι στιγμής οποιαδήποτε ζημιά, ανέφερε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος.

  • Είπε επίσης ότι το Υφυπουργείο συνεργάζεται με την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ) για να υπάρχει υψηλός βαθμός ετοιμότητας και αποτροπή οποιασδήποτε ζημιάς και μέχρι σήμερα δεν έχουμε οποιαδήποτε ζημία.

  • Εξέφρασε παράλληλα την βούληση να παρθούν αυξημένα μέτρα, με το στήσιμο μιας εξειδικευμένης υπηρεσίας, κάτι που όπως είπε είναι προϋπόθεση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

  • Το αν μια κυβερνοεπίθεση θα σου επιφέρει ζημιά ή όχι είναι θέμα του κατά πόσο μπορείς να αναγνωρίσεις την επίθεση και να την αποτρέψεις είπε.

24/09/20 19:52

Υφ. Έρευνας: "Καθημερινό φαινόμενο οι κυβερνοεπιθέσεις, η Κύπρος δεν υπέστη καμία ζημιά"

Οι κυβερνοεπιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο σε όλο τον κόσμο, η Κύπρος ωστόσο δεν έχει υποστεί μέχρι στιγμής οποιαδήποτε ζημιά, ανέφερε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, με αφορμή και τις αναφορές που...

rikNews ·

Υφ. Έρευνας: "Καθημερινό φαινόμενο οι κυβερνοεπιθέσεις, η Κύπρος δεν υπέστη καμία ζημιά"

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook