19.01.2020

  • Στην έναρξη των εκδηλώσεων, που θα δοθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Γεροσκήπου, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα του οποίου τελούν οι φετινές εκδηλώσεις.

  • Την επόμενη μέρα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στην Κάτω Βρύση στις 20:00 το πρόγραμμα περιλαμβάνει εορταστική εκδήλωση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την Αδελφοποίηση Δήμου Γεροσκήπου – Δήμου Αγίας Παρασκευής (Αττικής).

  • Μαζί του η Κατερίνα Παράσχου ενώ θα συνοδεύει 8αμελής ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του Άδμητου Πιτσιλλίδη.

  • Περιλαμβάνει Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος Let’s Dance 80’s και του χορευτικού συγκροτήματος του Πολιτιστικού Ομίλου Ιεροί Κήποι, έκθεση παραδοσιακών προϊόντων και επαγγελμάτων και προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων.

26/08/19 18:12

Ιεροκήπια 2019: Θέατρο, μουσική και χορός

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι εκδηλώσεις, οι οποίες συμπίπτουν με τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Γεροσκήπου, θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 27 Σεπτεμβρίου και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων...

rikNews ·

Ιεροκήπια 2019: Θέατρο, μουσική και χορός

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook