02.07.2020

  • Το ίδρυμα Earth Alliance, δημιουργήθηκε τον περασμένο μήνα από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την Λορίν Πάουελ Τζομπς -χήρα του Στιβ Τζομπς- και τον δισεκατομμυριούχο Μπράιαν Σεθ.

  • Την Κυριακή, το ίδρυμα ανακοίνωσε το ταμείο Amazon Forest Fund, ενώ εκτός από την δική του δωρεά, το Earth Alliance αναζητεί επίσης δωρεές για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του καμένου πνεύμονα του πλανήτη.

  • H ιδρυτική διακήρυξη του Earth Alliance αναφέρει πως ξεκίνησε ως απάντηση στην αυξανόμενη κλιματική κρίση και στην απειλητική απώλεια βιοποικιλότητας και πως η Συμμαχία σηματοδοτεί μια κοινή δέσμευση για την αντιμετώπιση αυτών των απειλών.

  • We are proud to announce that the Leonardo DiCaprio Foundation is now part of Earth Alliance, a philanthropic partnership dedicated to addressing the urgency of climate change and environmental threats to life on Earth.

25/08/19 18:50

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Ίδρυμα του Ντι Κάπριο δωρίζει 5 εκατ. δολάρια για τον Αμαζόνιο

Το ίδρυμα Earth Alliance, δημιουργήθηκε τον περασμένο μήνα από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την Λορίν Πάουελ Τζομπς -χήρα του Στιβ Τζομπς- και τον δισεκατομμυριούχο Μπράιαν Σεθ. H ιδρυτική διακήρυξη του Earth Alliance αναφέρει πως ξεκίνησε ως απάντηση στην αυξανόμενη κλιματική...

rikNews ·

Ίδρυμα του Ντι Κάπριο δωρίζει 5 εκατ. δολάρια για τον Αμαζόνιο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook