21.08.2019

  • Μεταξύ άλλων, ο Οργανισμός θα προωθήσει, επίσης, την αειφόρο ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, την ισότητα των φύλων, την οικονομική συνεργασία κ.ά., σημειώνει το Υφυπουργείο Τουρισμού.

  • Κύριος στόχος του Οργανισμού είναι η προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και ευημερίας μέσω του αθλητισμού και του τουρισμού, παράγοντες οι οποίες εμπνέουν και κινητοποιούν μεγάλο μέρος των πολιτών διεθνώς.

  • Με την ολοκλήρωση της επίσημης διαδικασίας ίδρυσης του, θα τεθεί υπό τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών.

  • Το Υφυπουργείο Τουρισμού θα αγκαλιάσει αυτή τη σημαντική προσπάθεια και θα εργαστεί εντατικά για την επιτυχία της, ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής για τη δημιουργία του Οργανισμού, αναφέρεται καταληκτικά.

12/04/19 11:29

Iδρύεται Διεθνής Οργανισμός Αθλητισμού και Τουρισμού

Η δημιουργία του Οργανισμού International Sports & Tourism Organization for Peace & Prosperity - Διεθνής Οργανισμός Αθλητισμού και Τουρισμού για την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία (ISTO for P&P), εξαγγέλθηκε, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επίσημης, τριμερούς...

rikNews ·

Iδρύεται Διεθνής Οργανισμός Αθλητισμού και Τουρισμού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook