29.09.2020

  • Σε μια κατσαρόλα,που έχουμε τοποθετήσει σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί.

  • Σοτάρουμε τα πράσα και το σκόρδο για 8-10 λεπτά.

  • Τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα κρατάμε ζεστά σε ένα πιάτο.

  • Προσθέτουμε και το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα.

23/01/20 15:51

Ιδιαίτερη μανιταρόσουπα με άγρια μανιτάρια

Σε μια κατσαρόλα, που έχουμε τοποθετήσει σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Σοτάρουμε όλα τα μανιτάρια για 5-6 λεπτά,  μέχρι να χρυσαφίσουν. Τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα κρατάμε ζεστά σε ένα πιάτο. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook