08.07.2020

  • Ο Σύνδεσμος σημειώνει ότι αναμένονται πολλά προβλήματα σε αυτό το μεταβατικό στάδιο κι ο καθένας πρέπει να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.

  • Όλοι, πάροχοι υγείας, κράτος, κοινωνία, ασθενείς, ας σηκώσουμε τα μανίκια και ας εργαστούμε από κοινού με αλληλοσεβασμό και αλληλεγγύη, προστίθεται.

  • Στόχος, σημειώνεται, είναι να οικοδομήσουμε ένα σχέδιο υγείας με θεμέλια την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα, την αποφυγή της σπατάλης, την ισότητα, τη δικαιοσύνη και την γρήγορη πρόσβαση, με επίκεντρο τον ασθενή.

  • Είναι επίσης πολύ σημαντικό σε αυτή τη φάση, αναφέρει ο Σύνδεσμος, να στηθούν γέφυρες μεταξύ των γιατρών του ιδιωτικού τομέα και των γιατρών του δημοσίου και να καλλιεργηθεί πνεύμα συνεργασίας και συναδελφικότητας.

01/06/20 15:23

Ιδ. Γιατροί ΓΕΣΥ: Η εποχή για ένα καθολικό σχέδιο υγείας είναι μια πραγματικότητα

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτών Ιατρών Συμβεβλημένων με το ΓεΣΥ, σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αφήνει πίσω της το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, η εποχή για ένα καθολικό σχέδιο υγείας είναι μια πραγματικότητα - η μέρα έναρξης της πιο δύσκολης...

rikNews ·

Ιδ. Γιατροί ΓΕΣΥ: Η εποχή για ένα καθολικό σχέδιο υγείας είναι μια πραγματικότητα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook