24.01.2021

  • Ακόμα μια έρευνα εμβολίου έχει εγκριθεί στη Βραζιλία, κάτι που αποτελεί πολύ σημαντική εξέλιξη, είπε ο αξιωματούχος της Anvisa Γκουστάβο Μέντες σε βίντεο που αναρτάται στην ιστοσελίδα της αρχής.

  • H πολιτεία Παράνα της Βραζιλίας υπέγραψε επίσης την περασμένη εβδομάδα συμφωνία για να δοκιμάσει και να παράγει το εμβόλιο Sputnik V της Ρωσίας.

  • Εξάλλου, η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Roche ανακοίνωσε σήμερα μια συμφωνία με την αμερικανική Regeneron για την παρασκευή και τη διανομή ενός εμβολίου κατά της Covid-19 το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση των κλινικών δοκιμών.

  • Το κράτος της νοτίου Αμερικής έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων και θανάτων λόγω της πανδημίας μετά τις ΗΠΑ, σχεδόν 3,5 εκατ.και 110.000 αντίστοιχα.

19/08/20 14:51

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Η Βραζιλία εγκρίνει υποψήφιο εμβόλιο J&J για τελικές δοκιμές

Οι ρυθμιστικές αρχές υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι έχουν εγκρίνει το πειραματικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson κατά του κορωνοϊου για το τελικό στάδιο κλινικών δοκιμών, το τέταρτο εμβόλιο που θα προχωρήσει σε ευρείες δοκιμές στη χώρα, η οποία έχει...

rikNews ·

Η Βραζιλία εγκρίνει υποψήφιο εμβόλιο J&J για τελικές δοκιμές

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook