28.09.2020

  • Η βασιλική οικογένεια αναφέρεται επίσης ρητά στο Instagram στα παιδιά και καλεί αυτά και τις οικογένειές τους να επισκεφθούν την τάφρο κάτω από τον περίφημο Round Tower που άνοιξε επίσης ξανά.

  • Το πρώτο τμήμα του γιγαντιαίου κάστρου, το οποίο απέχει περίπου μία ώρα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, εγκαινιάστηκε τον 11ο αιώνα από τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή.

  • Η βασίλισσα Ελισάβετ περνούσε επίσης τα περισσότερα Σαββατοκύριακά της και όλο το χρόνο της κατά τη διάρκεια του lockdown εκεί πριν μετακομίσει στη Σκωτία στο κάστρο Balmoral.

  • Η βασίλισσα έπαιζε στους κήπους ως παιδί και, κατά τη διάρκεια του Β `Παγκοσμίου Πολέμου και δημιούργησε έναν κήπο λαχανικών με την αδερφή της Μαργαρίτα, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων καλαμπόκι, ντομάτες και φασόλια.

07/08/20 10:43

Η Βασίλισσα ανοίγει τον κήπο του κάστρου Windsor στους επισκέπτες ύστερα από 40 χρόνια

Η βασιλική οικογένεια αναφέρεται επίσης ρητά στο Instagram στα παιδιά και καλεί αυτά και τις οικογένειές τους να επισκεφθούν την τάφρο κάτω από τον περίφημο "Round Tower" που άνοιξε επίσης ξανά. Το πρώτο τμήμα του γιγαντιαίου κάστρου, το οποίο απέχει περίπου μία ώρα από...

rikNews ·

Η Βασίλισσα ανοίγει τον κήπο του κάστρου Windsor στους επισκέπτες ύστερα από 40 χρόνια

rikNews

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook