01.04.2020

  • Όπως ανέφερε ο κ. Δένδιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Ολλανδό ομόλογό του συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων, οι εξελίξεις στο Κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.

  • Προσβλέπουμε στη συνέχιση των προσπαθειών του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, σημείωσε ο κ. Δένδιας, τονίζοντας ωστόσο την κρισιμότητα των ενεργειών της Τουρκίας.

  • Η τριμερής του Βερολίνου, όπου επιβεβαιώθηκε η δέσμευση για τη λύση στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ήταν ασφαλώς ένα θετικό βήμα.

  • Αναφέρομαι στις παράνομες ενέργειες στις θαλάσσιες ζώνες της Κυπριακής Δημοκρατίας που έχει καταδικάσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ευρύτερη στάση της ως προς τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, τόνισε ο κ. Δένδιας.

28/11/19 15:52

Η τριμερής του Βερολίνου ήταν ένα θετικό βήμα, είπε ο Έλληνας ΥΠΕΞ

Τη θέση ότι η τριμερής του Βερολίνου ήταν ένα θετικό βήμα, εξέφρασε ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Ολλανδό ομόλογό του Στεφ Μπλοκ, αναφερόμενος παράλληλα και στις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στις θαλάσσιες ζώνες...

rikNews ·

Η τριμερής του Βερολίνου ήταν ένα θετικό βήμα, είπε ο Έλληνας ΥΠΕΞ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook