24.02.2020

  • Η ταινία μικρού μήκους Το Τέρας, είναι σε σκηνοθεσία της Ντάινας Παπαδάκη και σε σενάριο και παραγωγή του Μάριου Νικολάου.

  • Ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και της διαχρονικής του πολιτικής για προώθηση δράσεων που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην προαναφερθείσα θεματολογία ανέλαβε τη χρηματοδότη της εν λόγω ταινίας.

  • Από πλευράς του το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου για την χρηματοδότηση της ταινίας και συγχαίρει τους συντελεστές της για τα μηνύματα που μεταφέρουν.

  • Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού επισημαίνει ότι, τέτοιες δράσεις, συμπληρώνουν και ενισχύουν το έργο της Πολιτείας στην καλλιέργεια κουλτούρας αποδοχής, σεβασμού και αλληλοκατανόησης.

12/03/19 13:24

Η ταινία μικρού μήκους «Το Τέρας» ταξιδεύει στα σχολεία της Κύπρου

Σύμφωνα με δελτίου Τύπου του Συνδέσμου, «στην ταινία πρωταγωνιστεί το Τέρας… όχι σαν αυτό που ενδεχομένως έρχεται αρχικά στο μυαλό μας, αλλά ένα Τέρας συμπαθητικό και ευαίσθητο που επιδιώκει να στείλει πολλαπλά μηνύματα σε κάθε θεατή». Η ταινία μικρού μήκους «Το Τέρας»,...

rikNews ·

Η ταινία μικρού μήκους «Το Τέρας» ταξιδεύει στα σχολεία της Κύπρου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook