23.10.2019

  • Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Πέτερ Πελεγκρίνι, διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη ότι τον ερχόμενο Ιούνιο, όταν θα συζητηθούν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα μέτρα εναντίον της Τουρκίας, η Μπρατισβλάβα θα στηρίξει αυτή την προσέγγιση.

  • Πέραν των εξελίξεων στην ΑΟΖ, στο επίκεντρο της συνάντησης του κυρίου Συλλούρη με τον Πρωθυπουργό της Σλοβακίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην Μπρατισλάβα, ήταν το Κυπριακό και οι διμερείς σχέσεις.

  • Στη διάρκεια της συνάντησης προέκυψε ενδιαφέρον για οικονομική συνεργασία των δύο χωρών, με την Κύπρο να λειτουργεί ως βάση για ανοικοδόμηση της Μέσης Ανατολής.

  • Ο Πρόεδρος της Βουλής ευχαρίστησε την Σλοβακία για τον πολλαπλό τρόπο με τον οποίο στηρίζει τη λύση του Κυπριακού, στη βάση αρχών.

14/05/19 21:03

Η Σλοβακία τάσσεται υπέρ της υιοθέτησης μέτρων εναντίον της Τουρκίας για τις παραβιάσεις στην ΑΟΖ ΚΔ

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Πέτερ Πελεγκρίνι, διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη ότι τον ερχόμενο Ιούνιο, όταν θα συζητηθούν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα μέτρα εναντίον της Τουρκίας, η Μπρατισβλάβα θα στηρίξει αυτή την προσέγγιση. Πέραν των εξελίξεων στην...

rikNews ·

Η Σλοβακία τάσσεται υπέρ της υιοθέτησης μέτρων εναντίον της Τουρκίας για τις παραβιάσεις στην ΑΟΖ ΚΔ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook