02.07.2020

  • Τις προηγούμενες ημέρες δυνάμεις του συριακού καθεστώτος, με την υποστήριξη της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, απέσπασαν από τους τζιχαντιστές και τους αντάρτες διάφορα χωριά δυτικά της Χαν Σεϊχούν.

  • Από την πόλη διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος που συνδέει τη Δαμασκό με τη μητρόπολη του Χαλεπιού (βόρεια), αστικά κέντρα που βρίσκονται αμφότερα υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων.

  • Τζιχαντιστές και αντάρτες προβάλλουν σθεναρή αντίσταση στις δυνάμεις του καθεστώτος χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων βομβιστές καμικάζι για να τις απωθήσουν, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που διαθέτει ευρύ δίκτυο πηγών στη Συρία.

  • Οι δυνάμεις του καθεστώτος προέλασαν σε συνοικίες στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης και κατέλαβαν πολλά κτίρια, όμως οι σφοδρές συγκρούσεις συνεχίζονται, είπε ο Ράμι Αμπντελ Ραχμάν χθες.

19/08/19 07:36

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις μπήκαν στη Χαν Σεϊχούν

Τις προηγούμενες ημέρες δυνάμεις του συριακού καθεστώτος, με την υποστήριξη της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, απέσπασαν από τους τζιχαντιστές και τους αντάρτες διάφορα χωριά δυτικά της Χαν Σεϊχούν. Από την πόλη διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος που συνδέει τη Δαμασκό με τη μητρόπολη...

rikNews ·

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις μπήκαν στη Χαν Σεϊχούν

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook