05.12.2022

  • Τον Φεβρουάριο, τα γραφεία της AOC στο Άμστερνταμ ελέγχθηκαν και έλαβαν το πιστοποιητικό ISO 50001 από την Ευρωπαϊκή Οδηγία Ενεργειακής Απόδοσης (ΟΕΑ).

  • Με 34 μοντέλα οθόνης επαγγελματικού τύπου, πιστοποιημένα με TCO Certified, generation 9, η AOC είναι τρίτη στην αγορά σε αριθμό μοντέλων που έχουν λάβει αυτήν την πιστοποίηση.

  • Μαζί με την TCO Development, θα πάμε τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία στο επόμενο επίπεδο.αναφέρει ο Kevin Yang, Technical Product and Compliance Manager Europe, CIS & Russia, AOC and MMD.

  • Στον σημερινό κόσμο, η βιωσιμότητα είναι μία από τις πρωταρχικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όλες οι αγορές, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων πληροφορικής.

16/02/22 15:16

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Η σειρά γραφείου της AOC τώρα προσφέρει βιώσιμες οθόνες επαγγελματικής χρήσης, με πιστοποίηση TCO Certified, generation 9

Η AOC, ειδική στις οθόνες, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι θα γίνει ένας από τους  πρώτους κατασκευαστές οθονών που θα λάβουν την πιστοποίηση TCO Certified, generation 9. H πιστοποίηση TCO Certified, generation 9, για οθόνες, κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα, την 1η Δεκεμβρίου...

Digital Life ·

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook