04.03.2021

  • Υποθέτω ότι αν η Ρωσία δεν δεχθεί την προσφορά μας, τότε, αφότου ο πρόεδρος Τραμπ επανεκλεγεί, η τιμή εισδοχής όπως λέμε στις ΗΠΑ θα αυξηθεί, δήλωσε Μπίλνγκσλι στην συνέντευξή του στην εφημερίδα Kommersant.

  • Η Νέα Συνθήκη START που υπεγράφη το 2010 περιορίζει τον αριθμό των στρατηγικών πυρηνικών κεφαλών που η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να αναπτύξουν.

  • Δεν μπορούμε να συνομιλήσουμε κατά αυτόν τον τρόπο δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο Ριαμπκόφ, ενώ στο πρακτορείο RIA δήλωσε ότι οι πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας που θα παρατείνει την Συνθήκη START είναι ελάχιστες.

  • Η μη παράταση της ισχύος της Συνθήκης START θα αφαιρούσε τον κύριο πυλώνα που θα διατηρούσε την ισορροπία των πυρηνικών όπλων μεταξύ των δύο χωρών, προσθέτοντας ένα ακόμη στοιχείο έντασης στις ήδη τεταμένες σχέσεις τους.

21/09/20 20:45

Η Ρωσία απορρίπτει τους όρους των ΗΠΑ για παράταση της συνθηκης START

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών προέβη στις δηλώσεις αυτές μετά τις δηλώσεις που έκανε ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τον έλεγχο των Εξοπλισμών Μάρσαλ Μπίλινγκσλι σε ρωσική εφημερίδα, σύμφωνα με τις οποίες η Μόσχα πρέπει να αποδεχθεί μια κοινή συμφωνία με τις Ηνωμένες...

rikNews ·

Η Ρωσία απορρίπτει τους όρους των ΗΠΑ για παράταση της συνθηκης START

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook