14.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στην αποχή, η οποία ξεκίνησε στις 09:30, έλαβαν μέρος όλοι οι μαθητές των Λυκείων και Τεχνικών Σχολών της ελεύθερης Κύπρου.

  • Στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς το Υπουργείο Παιδείας ενάντια στις εξετάσεις τετραμήνων και ότι πρόκειται να συνεχίσουμε τον αγώνα, είπε ο κ. Λαπήθιος.

  • Σε σχέση με τα επόμενα βήματά τους, ο Πρόεδρος της ΠΣΕΜ είπε ότι οι μαθητές θα αναμένουν αντίδραση από το αρμόδιο Υπουργείο και αναλόγως θα αποφασίσουν για την λήψη ή όχι περαιτέρω μέτρων.

  • Αναφορικά με την περίπτωση των κυρώσεων προς τους μαθητές, εξέφρασε την ετοιμότητα να δεχτούν την οποιαδήποτε κύρωση.

12/11/19 15:39

Με λήψη πιο δυναμικών μέτρων προειδοποιεί η ΠΣΕΜ

Παρά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της ΟΕΛΜΕΚ, να μην προχωρήσουν με απεργιακά μέτρα, οι μαθητές προχώρησαν κανονικά σε αποχή από τα μαθήματα τους, κατά την 3η και 4η διδακτική περίοδο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς το Υπουργείο Παιδείας ενάντια στις εξετάσεις τετραμήνων. Στην...

rikNews ·

Με λήψη πιο δυναμικών μέτρων προειδοποιεί η ΠΣΕΜ

rikNews

Η ΠΣΕΜ προειδοποιεί με πιο δυναμικά μέτρα αν δεν τροποποιηθεί ο νόμος για τα τετράμηνα

Τη θέση ότι αν δεν υπάρξει τροποποίηση της νομοθεσίας και πλήρης κατάργηση των εξετάσεων ανά τετράμηνο θα συνεχίσουν τους αγώνες τους με πιο δυναμικά μετρά εντός του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, εξέφρασαν σήμερα οι μαθητές όλων των Λυκείων και Τεχνικών Σχολών της ελεύθερης...

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook