15.09.2019

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΣΠΦ: Είναι γεγονός ότι οι ασθενείς περίμεναν με αγωνία την απόφαση αυτή, δεδομένου ότι τα φαρμακεία αποτελούν έναν από τους πιο κομβικούς και σημαντικούς πυλώνες της μεταρρύθμισης.

  • Η απόφαση του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου ανακουφίζει σημαντικά τους ασθενείς και ειδικότερα τους χρόνιους πάσχοντες οι οποίοι θα εξυπηρετούνται και θα εξασφαλίζουν άμεσα τη φαρμακευτική τους αγωγή από το φαρμακείο της γειτονιάς.

  • Όπως διαφαίνεται μέσα από πνεύμα σύνεσης και εποικοδομητικής διαβούλευσης οι φαρμακοποιοί είπαν το μεγάλο ναι.

  • Αναμένεται και από τους άλλους εμπλεκόμενους, εισαγωγείς φαρμάκων, φαρμακοβιομηχανίες καθώς και εκπροσώπους των κλινικών εργαστηρίων/ διαγνωστικών κέντρων ότι θα συμπορευθούν, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και την επιτυχή εφαρμογή του γενικού συστήματος υγείας.

27/03/19 09:59

Η ΠΟΣΠΦ χαιρετίζει την απόφαση των φαρμακοποιών για ένταξη στο ΓΕΣΥ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) την απόφαση του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου για ένταξη των ιδιωτικών φαρμακείων στο ΓεΣΥ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΣΠΦ: "Είναι γεγονός ότι οι ασθενείς περίμεναν...

υγείαnews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook