23.07.2019

  • Σε ένα κατσαρολάκικατσαρολάκιβάζουμε το βούτυρο και μεταφέρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει.

  • Δεν θέλουμε να γίνουν σκόνη αλλά να μείνουν κάποια κομμάτια.

  • Αδειάζουμε το μείγμα του μούλτι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, το ζαχαρούχο, την κανέλα, το κακάο, το κονιάκ, τη βανίλια και το μέλι.

  • Ανοίγουμε δύο μεμβράνες παράλληλα, να ακουμπάνε μεταξύ τους και τοποθετούμε το σαλάμι.

28/05/19 20:07

Οι πιο ωραίες καριόκες που έφαγες ποτέ σου

Σε ένα κατσαρολάκι κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο και μεταφέρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει. Στο μούλτι βάζουμε τα μπισκότα, τα καρύδια και τα χτυπάμε. Δεν θέλουμε να γίνουν σκόνη αλλά να μείνουν κάποια κομμάτια. Αδειάζουμε το μείγμα του μούλτι σε ένα μπολ και...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook