26.06.2019

  • Βάζουμε στο multi τη ντομάτα κονκασέ, το κύμινο, το μπούκοβο, το βασιλικό, τη δάφνη, αλατοπιπερώνουμε και τα πολτοποιούμε μέχρι να δημιουργηθεί μία σάλτσα.

  • Παίρνουμε ένα φύλλο σφολιάτας, το τοποθετούμε στον πάγκο εργασίας και το κόβουμε σε ορθογώνιο σχήμα 20 x 10.

  • Βάζουμε με ένα κουτάλι λίγο από τη σάλτσα πάνω στο φύλλο και ένα κομμάτι λουκάνικο στη μέση κάθετα.

  • Ακολουθούμε την ίδια διαδικασίας για τα υπόλοιπα φύλλα και κομμάτια λουκάνικου.

20/05/19 16:52

Οι πιο νόστιμες λουκανικόπιτες

Βάζουμε στο multi τη ντομάτα κονκασέ, το κύμινο, το μπούκοβο, το βασιλικό, τη δάφνη, αλατοπιπερώνουμε και τα πολτοποιούμε μέχρι να δημιουργηθεί μία σάλτσα. Αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην άκρη. Παίρνουμε ένα φύλλο σφολιάτας, το τοποθετούμε στον...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook