17.10.2019

  • Γιατην καραμέλα: Τοποθετούμε τους χουρμάδες στο μπλέντερ και ανακατεύουμε αργά μέχρι να λιώσουν, προσθέτοντας το νερό και τη βανίλια λίγο κάθε φορά.

  • Για τη σοκολάτα: Γεμίζουμε μια μικρή κατσαρόλα με ζεστό νερό και τοποθετούμε ένα μπολ που προστατεύεται από τη θερμότητα στην κορυφή, δημιουργώντας ένα μπαιν-μαριέ.

  • Προσθέτουμε τα αμύγδαλα, βάζουμε από πάνω μερικά φυστίκια και στη συνέχεια βάζουμε στην κατάψυξη ενώ κάνουμε τη σοκολάτα.

  • Βάζουμετο μείγμα πίσω στην κατάψυξη για 1 ώρα μέχρι να παγώσει και να κόβεται.

07/08/19 13:13

Οι πιο λαχταριστές σπιτικές snicker bars

Για τη βάση: Ετοιμάζουμε ένα τετράγωνο ταψί ψησίματος με αδιάβροχο χαρτί. Προσθέτουμε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ μέχρι να ενωθούν. Βάζουμε το μείγμα στο ταψί και ακολούθως στον καταψύκτη για περίπου 1-2 ώρες. Για την καραμέλα: Τοποθετούμε τους χουρμάδες στο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook