26.05.2019

  • Μόλις το μείγμα πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και αφήνουμε να σιγοβράζει μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα (περίπου 40 λεπτά).

  • Σε μικρή κατσαρόλα με χοντρό πάτο ρίχνουμε το γάλα καρύδας και το μέλι και ανακατεύουμε συνεχώς σε δυνατή φωτιά μέχρι το μείγμα να βράσει.

  • Αν η σάλτσα κολλήσει για λίγο στον πάτο της κατσαρόλας (κάψιμο) ανακατεύουμε ζωηρά για να συνδυαστεί το καμένο μέρος σε όλο το μίγμα.

  • Αν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε πιο μετά, ζεσταίνουμε την καραμέλα σε μπεν μαρί.

27/03/19 13:06

Η πιο εύκολη σάλτσα καραμέλας με μέλι για το τέλειο γαρνίρισμα

Σε μικρή κατσαρόλα με χοντρό πάτο ρίχνουμε το γάλα καρύδας και το μέλι και ανακατεύουμε συνεχώς σε δυνατή φωτιά μέχρι το μείγμα να βράσει. Μόλις το μείγμα πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και αφήνουμε να σιγοβράζει μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα (περίπου 40...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook