08.03.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί μεταξύ των επαγγελματιών υγείας στο ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Χαράλαμπο Χαριλάου, έχει καλυφθεί ένα ικανοποιητικό ποσοστό.

  • Τα νέα ραντεβού αφορούν την περίοδο από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου.

  • Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Χαριλάου ανέφερε πως για όσους επαγγελματίες υγείας ξεκίνησαν νωρίς και έκαναν την πρώτη δόση, έχει γίνει και η δεύτερη δόση.

  • “Οδοντίατροι ιδιωτικού τομέα” Θέμα για την καθυστέρηση του εμβολιασμού τους θέτει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος, ενώ επί τούτου έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση και ο Παγκύπριος Οδοντιατρικός Σύλλογος.

25/01/21 10:04

Ικανοποιητικό το ποσοστό εμβολιασμού στο ΓΝ Πάφου, λέει ο ΟΚΥπΥ

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί μεταξύ των επαγγελματιών υγείας στο ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Χαράλαμπο Χαριλάου, έχει καλυφθεί ένα ικανοποιητικό ποσοστό. Ο κ. Χαριλάου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εξέφρασε την...

rikNews ·

Ικανοποιητικό το ποσοστό εμβολιασμού στο ΓΝ Πάφου, λέει ο ΟΚΥπΥ

rikNews

Η Πύλη Εμβολιασμού ανοικτή από τις 9 το πρωί για πολίτες άνω των 90 ετών

Η Πύλη Εμβολιασμού θα είναι στη διάθεση των πολιτών ηλικίας άνω των 90 ετών, που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού σήμερα Δευτέρα, στις 9 το πρωί, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας. Τα νέα ραντεβού αφορούν την περίοδο από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις...

rikNews ·

Η Πύλη Εμβολιασμού ανοικτή από τις 9 το πρωί για πολίτες άνω των 90 ετών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook